Propolis druppels

Vanaf: 9,95

Propolis druppels gemaakt met propolis van twee biologische imkerijen in Hongarije en Letland. Deze druppels zijn vergelijkbaar met onze propolis tonic. Geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik.
Door de lichte samenstelling zijn de druppels mengbaar zijn met water (gemakkelijker innemen), en zeer geschikt voor behandeling van de gezichtshuid (geen opvallende verkleuring).

Beschrijving

Propolis druppels geschikt voor inwendige en uitwendige toepassing. De druppels kunt u puur innemen, of gemengd met bijvoorbeeld water of sap. Op de huid zijn deze druppels niet zichtbaar bij het aanbrengen van een dunne laag. Dit is ideaal voor het behandelen van de gezichtshuid. U kunt de propolis druppels vaak gemakkelijk mengen met shampoo of zeep. (Probeer voor de zekerheid altijd eerst een kleine hoeveelheid)

Huid
De propolis druppels zijn te gebruiken bij verschillende huidproblemen, en als dagelijkse extra reiniging van het gezicht. De huid kleurt niet opvallend geel zoals bij de extra geconcentreerde propolis druppels. Gebruik de druppels voor een diepe reiniging van de poriën om onzuiverheden te verhelpen en acne te verminderen.
Behandeling van de huid: aanbrengen (met bijv een wattenschijfje) na het reinigen van het gezicht, daarna hydrateren met olie of crème.

Inwendig
U kunt de propolis druppels direct op de tong druppelen. Bij het innemen van propolis gemengd met een vloeistof zijn deze propolis druppels ideaal. Er ontstaat een melkachtige oplossing.

Voordelige verzending? 20 en 40ml worden verzonden per briefpost!

terug naar de winkel


Hongarije en Letland hebben een rijke imkercultuur en veel ongerepte natuur. Zo is het mogelijk om bijenvolken te houden die omringd zijn door kilometers natuurgebied zonder menselijke activiteiten. Dit is waarom in Hongarije en Letland wèl biologische propolis geproduceerd wordt, en in dit in Nederland vanwege de hoge bevolkingsdichtheid moeilijk is. Deze Europese landen met Europese regelgeving hebben dezelfde strenge biologische certificering zoals in Nederland. De propolis die is gebruikt voor deze druppels is dan ook van zeer hoge kwaliteit. Wij verwerken de propolis verder op precies dezelfde manier als de Nederlandse propolis.

Wat is nu het verschil met onze “Nederlandse” tonic?
Ook Nederlandse propolis is steeds verschillend van samenstelling, aan de hand van de omgeving, het seizoen, en het bijenvolk. (Dit is onderdeel van het succes van propolis) Het enige echte verschil met de Nederlandse propolis is dat de planten uit de omgeving van de bijen anders kunnen zijn dan hier. Mensen met hooikoorts kunnen deze druppels combineren met het nemen van Nederlandse honing. De propolis uit Hongarije en Letland bevat namelijk mogelijk niet precies dezelfde types stuifmeel als uit de eigen omgeving, maar de honing kan hiervoor compenseren.


Propolis producten van de Bijbaan zijn uniek:

  • Alleen de hoogste kwaliteit propolis uit eigen imkerij of van collega imkers.
  • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
  • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
  • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. Daarnaast hebben wij ook een aantal producten met propolis van een biologische imker uit Hongarije en uit Letland. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen. Daarnaast mogen zij uiteraard geen chemische middelen gebruiken, en staan de bijen in een natuurlijke omgeving.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

Extra informatie

Gewicht N/B

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews