Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aan mijn verwachtingen voldoet en het graag retour zend?

Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren en retour te sturen. Om producten te retourneren hebben we een aantal voorwaarden:

  • Het product is (nog) niet gebruikt;
  • Er vindt binnen 14 dagen na ontvangst communicatie met ons plaats over het retourneren van het product;

Wel blij met je product maar is het kapot of in slechte conditie aangekomen? Dan zorgen we voor een passende oplossing, want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Neem daarvoor even contact op met ons via de [email protected].

Hoe kan ik mijn bestelling het beste retourneren?

Wil je jouw bestelling annuleren? Dan wordt de overeenkomst van de aankoop automatisch ontbonden. Wij vinden het hierbij enorm prettig als je de producten weer inpakt zoals je deze hebt ontvangen. Zo komen de items weer in optimale staat bij ons terecht. Gebruik hiervoor dus onze verzendverpakking.

Was je net te enthousiast en ligt de verzendverpakking al bij het oud-papier? Dan kun je de producten retourneren in een zelf gekozen verzendverpakking. Wel is dit op eigen risico.

Jouw pakket(ten) bezorg je eenvoudig bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie, waarna het product wordt teruggestuurd. De kosten voor het retourneren zijn in dit geval voor eigen rekening. Wil je wat meer informatie over het retourneren? Neem dan gerust vooraf contact met ons op.

Retourneer je jouw product(ten) liever met een andere bezorgservice? Dat is geen enkel probleem. Laat ons in dat geval vooraf ook zeker wat weten. Eventuele vragen beantwoorden we met alle liefde.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling annuleer of retour stuur?

Wij storten het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 5 dagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Meld de retourzending altijd van te voren aan via e-mail: [email protected].

Stappenplan

1. Mail ons je retouraanvraag;
2. Je ontvangt per mail een bevestiging van ontvangst. In de mail staan ook alle retourinstructies.
3. Stuur de retourzending binnen 14 dagen na aanmelding retour.
4. Na ontvangst van de retourzending, stuurt propolis.nl een ontvangstbevestiging per e-mail .
5. Na controle en afhankelijk van de keuze ruilen we het artikel om (indien voorradig), sturen een waardebon of storten (een gedeelte van) het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews