Huidverzorging

Het hebben van een onzuivere huid is heel erg vervelend. Mensen met problemen zoals acne, roodheid, puistjes en verstopte poriën kunnen zich onaantrekkelijk voelen of zich schamen. Soms kan dit zelfs leiden tot een depressie.

Een vette onzuivere huid
Onze propolis producten hebben een sterke werking tegen een hardnekkig onzuivere huid. Propolis bestrijdt de ontstekingen die lelijke puistjes en onzuiverheden veroorzaken. Met de diep reinigende propolis tonic worden puistjes en verstopte porien actief tegengegaan. Verwijdert vuil, vet en doodt bacteriën. Bij het gebruik van deze zuiverende propolis formule zullen puistjes en oneffenheden minder voorkomen of helemaal verdwijnen.
Het is gebruik is eenvoudig. Neem de reinigende propolis tonic op in uw dagelijkse gezichtsverzorging voor direct resultaat. Uw huid wordt gladder en egaler.

Een droge gevoelige rode of geïrriteerde huid
Door de pijnstillende, kalmerende en anti-allergische werking van propolis wordt de huid rustiger en verdwijnen rode vlekken en irritaties. U krijgt een gezonde egale teint. Propolis tonic reinigt, kalmeert, doodt bacterien en schimmels, en verzorgt. Uw huid wordt de hele dag beschermd door een dun laagje propolis die schadelijke invloeden van buitenaf tegenhoudt. Ondersteun het gebruik van de reinigende propolis tonic met de verzorgende hydraterende propolis olie.

Hoe te gebruiken?
Het gebruik is eenvoudig. Reinig uw huid zodat ze vrij is van make-up of van stof waar de huid dagelijks mee in aanraking komt. Druppel, nadat u uw huid droog heeft gemaakt, een aantal druppels propolis tonic op een wattenschijfje. Ga hiermee uw gezicht en eventuele andere te behandelen plekken langs. U voelt de tonic in de huid trekken, de porien verkleinen, en een verzorgend laagje achterlaten op uw huid.
Hierna kunt u uw huid hydrateren met een hydraterende creme of propolis olie.

In het begin kunt u uw huid zowel ’s morgens als ’s avonds behandelen met de tonic. Wanneer uw huid er gladder en egaler uitziet is voor het slapen gaan behandelen voldoende.

Uitproberen?
U vindt onze huidverzorgingsproducten in onze webshop:
Reinigende propolis tonic
Verzorgende propolis olie


Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNLU hoeft niet thuis te blijven en betaalt slechts €2,95 verzendkosten! Alle producten, met uitzondering van de glazen capsule potten, 100ml tinctuur en 50ml crème verpakking, zijn geschikt voor brievenbuspost. Ongeacht de hoeveelheid. De verzendkosten bedragen in dat geval altijd €2,95.
Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews