De toepassingen van propolis

Propolis kan een uitkomst bieden bij verschillende toepassingen, omdat het is samengesteld uit een grote verzameling natuurlijke stoffen, die door bijen worden verzameld om het volk vrij te houden van schimmels, bacteriën en virussen.  Wij willen u vooral aanmoedigen om zelf uit te testen hoeveel effect propolis bij u heeft.

Helaas is het, door de wisselende samenstelling van een natuurproduct, niet mogelijk om propolis te ‘standaardiseren’. Daarom zal het nooit de status van medicijn krijgen, waardoor wij niet mogen vertellen waarbij propolis effectief is gebleken. Er zijn talloze onderzoeken naar de werkzaamheid gedaan, en wij willen u aanmoedigen uzelf ervan te overtuigen door het internet te raadplegen. Het boek van Wiebe Braam kan als bron dienen om meer te weten te komen over de werking en toepassingen van propolis.

Wij werken met de grootste zorg aan onze producten en maken een zo zuiver mogelijk natuurproduct.

Bent u geïnteresseerd in hoe propolis gewonnen wordt, en welke kostbare stoffen er in zitten, dan is op de volgende pagina nog hier meer over te ontdekken Wat is propolis

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews