Propolis creme 30ml
Propolis creme15ml

Propolis crème

4.67 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen
(3 klant reviews)

Vanaf: €7,95

Verzorgende hydraterende crème die geschikt is voor zowel droge als vette huid. Werkzaam bij verscheidene huidaandoeningen.

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Verzorgende hydraterende crème die geschikt is voor zowel droge als vette huid. Werkzaam bij verscheidene huidaandoeningen. Verzadigd met propolis en laat daardoor vaak een gele laag achter die zichtbaar is op de blanke huid. Gebruik voor het gezicht bij voorkeur propolis olie.

Deze crème wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De kleur van de crème kan wisselen van geel tot oranje-bruin. Dit komt doordat de samenstelling van propolis per gebied en seizoen kan verschillen. De samenstelling en de concentratie propolis is echter altijd gelijk.

Voordelige verzending? De 15 ml pot wordt verzonden per briefpost!

terug naar de winkel


Propolis producten van de Leeuw zijn uniek:

 • Alle producten zijn gemaakt met lokale propolis van eigen imkerij of collega-imkers
 • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
 • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
 • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen.
Daarnaast is het gebruik van producten met lokale propolis het beste omdat het de stoffen (zoals pollen) uit de eigen omgeving bevat. Van de bomen in Nederland (van voornamelijk berken en populieren) komt een zeer goede kwaliteit propolis met een hoog gehalte aan werkzame flavonoïden.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

3 reviews voor Propolis crème

 1. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar):

  Na zeker 1 1/2 jaar last van een ernstige vorm van eczeem, de zalfjes op dokters recept o.a Elocon te hebben gebruikt zonder positief resultaat, deze week met Propolis crème begonnen. Ik ben er blij mee.

 2. 5 van 5

  :

  Geweldig product, smeert fijn, ruikt heerlijk en helpt goed!!

 3. 4 van 5

  :

  Het is een fijne creme die goed uitsmeert. Het geeft wel een beetje een gelige tint, zodat ik het niet te veel gebruik. Het wachten is op de iets lichtere variant, maar zo te lezen is die in de maak. Dan ga ik het zeker kopen.

Een review toevoegen

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNLU hoeft niet thuis te blijven en betaalt slechts €2,50 verzendkosten! Alle producten, met uitzondering van de glazen capsule potten, 100ml tinctuur en 50ml crème verpakking, zijn geschikt voor brievenbuspost. Ongeacht de hoeveelheid. De verzendkosten bedragen in dat geval altijd €2,50.
Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €7,50.
 • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
 • Snel verzonden via PostNL
 • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
 • Product reviews