Propolis capsules NL [navulverpakking]

(4 klantbeoordelingen)

Vanaf: 8,45

Propolis capsules op basis van tinctuur. De propolis wordt hierdoor, in tegenstelling tot ruwe propolis, goed opgelost en optimaal opgenomen door het lichaam. Propolis capsules kunnen net zoals de tinctuur worden ingenomen, zonder de smaak van propolis tinctuur.

Standaard dosis voor volwassenen: 3 maal daags 1 capsule innemen. Zo nodig mag de dosis verdubbeld worden tot 3 maal daags 2 capsules.
De capsules zijn geschikt voor vegetariërs.

terug naar de winkel

Beschrijving

Propolis capsules op basis van tinctuur gemaakt met Nederlandse propolis, in vegetarische capsules.

Propolis producten van de BijBaan zijn uniek:

 • Alle producten zijn gemaakt met lokale propolis van eigen imkerij of collega-imkers
 • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
 • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
 • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen.
Daarnaast is het gebruik van producten met lokale propolis het beste omdat het de stoffen (zoals pollen) uit de eigen omgeving bevat. Van de bomen in Nederland (van voornamelijk berken en populieren) komt een zeer goede kwaliteit propolis met een hoog gehalte aan werkzame flavonoïden.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

Voordelige verzending? Alle navulverpakkingen capsules worden verzonden per briefpost!

terug naar de winkel

naar terugbetaal- en retourneringsbeleid

Extra informatie

Gewicht N/B

4 beoordelingen voor Propolis capsules NL [navulverpakking]

 1. Annelies

  Ik ben sinds april overgegaan op de capsules van Van de Leeuw, na gebruik van een ander merk propolis capsules. Dit is mij geweldig goed bevallen en ik kan dan ook eenieder deze capsules aanbevelen. Diverse klachten zijn enorm verminderd door deze capsules en ik ben dan ook superblij met dit product. Verder alleen maar lof over Van de Leeuw zoals, vragen beantwoorden, de snelle levering en bijzonder goed ingepakte producten.

 2. Robert Fluit (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik de Propolis capsules al een geruime tijd vd Leeuw,ben van overtuigd dat wat ze aanbieden volledig is waargemaakt met een zeer hoog resultaat en met een fijne service voor ons een aanbeveling waardig !

 3. Fam. Bos (geverifieerde eigenaar)

  Wij gebruiken de propolis al langere tijd. Nu sprak de dierenarts, na een aantal tests, het vermoeden uit dat onze Frans-Engelse Buldog een ontsteking zou hebben waardoor zijn speeksel de hele dag liep. We geven hem sindsdien elke maaltijd een capsule waarmee dit van een dagelijks verschijnsel te zijn geweest nu nog maar één keer is voorgekomen in weken. We zijn dus erg tevreden met de producten van Van de Leeuw en ook met de producteverpakkingen, verzending, beantwoorden van vragen, enz. Van harte aanbevolen!

 4. TvH (geverifieerde eigenaar)

  Ik kan de capsules van harte aanbevelen. En mocht je een vraag hebben, wordt je zeer vriendelijk en meedenkend geholpen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
 • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
 • Snel verzonden via PostNL
 • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
 • Product reviews