bio-propolis-navul_capsules_icoon

Propolis capsules [navulverpakking]

Vanaf: €5,95

Nieuw! Propolis capsules gemaakt met propolis van een biologische imkerij in Hongarije. Deze capsules zijn gemaakt op basis van propolis tinctuur. De propolis wordt hierdoor, in tegenstelling tot ruwe propolis, goed opgelost en optimaal opgenomen door het lichaam. Propolis capsules kunnen net zoals de druppels worden ingenomen, maar dan zonder de sterke smaak.

Standaard dosis voor volwassenen: 3 maal daags 1 capsule innemen. Zo nodig mag de dosis verdubbeld worden tot 3 maal daags 2 capsules.
De capsules zijn geschikt voor vegetariërs.

terug naar de winkel

Selectie wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Productbeschrijving

Hongarije is een land met een rijke imkercultuur en veel ongerepte natuur. Zo is het in Hongarije mogelijk om bijenvolken te houden die omringd zijn door kilometers natuurgebied zonder menselijke activiteiten. Dit is waarom in Hongarije wèl biologische propolis geproduceerd wordt, en in dit in Nederland vanwege de hoge bevolkingsdichtheid niet mogelijk is. Daarnaast is het een EU land met Europese regelgeving, en vindt biologische certificering in Hongarije plaats zoals in Nederland. De propolis die is gebruikt voor deze capsules is dan ook van zeer hoge kwaliteit. Wij verwerken de propolis verder op precies dezelfde manier als de Nederlandse propolis.

Wat is nu het verschil met onze “Nederlandse” capsules?
Ook Nederlandse propolis is steeds verschillend van samenstelling, aan de hand van de omgeving, het seizoen, en het bijenvolk. (Dit is onderdeel van het succes van propolis) Het enige echte verschil met de Nederlandse propolis is dat de planten uit de omgeving van de bijen anders kunnen zijn dan hier. Mensen met hooikoorts kunnen deze capsules combineren met het nemen van Nederlandse honing. De propolis uit Hongarije bevat namelijk mogelijk niet precies dezelfde types stuifmeel als uit de eigen omgeving, maar de honing kan hiervoor compenseren.

Voordelige verzending? Alle navulverpakkingen capsules worden verzonden per briefpost!

terug naar de winkel


 

Propolis producten van de Leeuw zijn uniek:

  • Alleen de hoogste kwaliteit propolis uit eigen imkerij of van collega imkers.
  • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
  • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
  • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. Daarnaast hebben wij ook een aantal producten met propolis van een biologische imker uit Hongarije. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen. Daarnaast mogen zij uiteraard geen chemische middelen gebruiken, en staan de bijen in een natuurlijke omgeving.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Propolis capsules [navulverpakking]”

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNLU hoeft niet thuis te blijven en betaalt slechts €2,50 verzendkosten! Alle producten, met uitzondering van de glazen capsule potten, 100ml tinctuur en 50ml crème verpakking, zijn geschikt voor brievenbuspost. Ongeacht de hoeveelheid. De verzendkosten bedragen in dat geval altijd €2,50.
Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €7,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews