Krachtige propolis tinctuur

(5 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Propolis tinctuur heeft een krachtige samenstelling en bevat de hoogste concentratie propolis. De druppels zijn geschikt voor inwendig gebruik en uitwendig gebruik. Door de hoge concentratie laten de druppels een gelige laag op de huid achter welke fungeert als natuurlijke pleister.

Beschrijving

Propolis tinctuur heeft een krachtige samenstelling en bevat de hoogste concentratie propolis. De geconcentreerde propolis druppels zijn geschikt voor inwendig gebruik (druppels innemen kan ook gemengd met honing of op een stukje brood) en uitwendig gebruik. Door de hoge concentratie laten de druppels een gelige laag op de huid achter welke fungeert als natuurlijke pleister.

Let op, door de hoge concentratie van propolis tinctuur mengen de druppels niet goed met water. Wilt u propolis met een vloeistof mengen, kies dan voor propolis tonic.

Voordelige verzending? 20 en 40ml worden verzonden per briefpost!

terug naar de winkel


Propolis producten van de BijBaan zijn uniek:

 • Alle producten zijn gemaakt met lokale propolis van eigen imkerij of collega-imkers
 • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
 • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
 • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen.
Daarnaast is het gebruik van producten met lokale propolis het beste omdat het de stoffen (zoals pollen) uit de eigen omgeving bevat. Van de bomen in Nederland (van voornamelijk berken en populieren) komt een zeer goede kwaliteit propolis met een hoog gehalte aan werkzame flavonoïden.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

Extra informatie

Gewicht N/B

5 beoordelingen voor Krachtige propolis tinctuur

 1. Sophie (geverifieerde eigenaar)

  Ik geef deze propolis aan mijn zoontje in het hooikoorts seizoen, het zorgt voor verlichting van de klachten en hij heeft vorig jaar voor het eerst niet gepuft of heeft dagen ziek in bed gelegen. Hij vindt het ook nog eens erg lekker in een glas koud water. Wij zij er super blij mee!!!

 2. Piet. Peters Hoensbroek limburg

  Dag: ik heb een vraag over propolistinctuur. Hoe lang kan ik die druppels bewaren ? Ik neem 10 druppels per dag . 3 weken innemen en 1 week pauze enz enz Ik had last van te hoge bloeddruk en nu ik de druppels al maanden in neem heb ik geen last meer van hoge bloeddruk. Mijn vraag hoelang is propolis te bewaren ?? en ik ben ook de Creme van popolis aan het gebuiken/ bedankt Piet peters

 3. Anita (geverifieerde eigenaar)

  Wat een wondermiddel is dit!!! Ik had eerlijk gezegd nog nooit van propolis gehoord en nu ik het overal om me heen aan het promoten ben, blijk ik daar ook niet de enige in te zijn.
  Echt superspul 🙂 Het enige nadeel vind ik de smaak en de geur. Maar dat neem ik graag op de koop toe bij iets wat zo ongelooflijk goed werkt. Ik ben fan!

 4. Bes

  Heb een monstertje met deze tinctuur bij mijn bestelling capsules gekregen. Ik ga nu dus voor de volgende keer een flesje bestellen. Deze propolis tinctuur werkt voor mij echt super!

 5. Schenkeveld (geverifieerde eigenaar)

  Deze propolis gebruiken wij al jaren, dagelijks. Bewezen effect. In het verleden diverse merken geprobeerd. Deze werkt het beste en is het meest zuiver.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
 • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
 • Snel verzonden via PostNL
 • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
 • Product reviews