Verzorgende propolis olie [B]

Vanaf: 12,45

Propolis olie gemaakt met propolis van een biologische imkerij in Hongarije. Met biologische koudgeperste jojoba olie is deze propolis olie zeer zacht en vochtinbrengend voor de huid. Voor uitwendig gebruik.

Beschrijving

Met biologische koudgeperste jojoba olie is deze propolis olie zeer zacht en vochtinbrengend voor de huid. De olie kan net zoals de tinctuur worden gebruikt maar is veel zachter.  Geschikt voor alle huidtypen maar ook met name geschikt voor de droge en gevoelige huid. De hydraterende olie kan dagelijks gebruikt worden voor het slapen gaan als verzorging van de gevoelige en onzuivere gezichtshuid. Ook bruikbaar als oordruppels. Let op, deze olie is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Voordelige verzending per briefpost!

terug naar de winkel


Hongarije is een land met een rijke imkercultuur en veel ongerepte natuur. Zo is het in Hongarije mogelijk om bijenvolken te houden die omringd zijn door kilometers natuurgebied zonder menselijke activiteiten. Dit is waarom in Hongarije wèl biologische propolis geproduceerd wordt, en in dit in Nederland vanwege de hoge bevolkingsdichtheid niet mogelijk is. Daarnaast is het een EU land met Europese regelgeving, en vindt biologische certificering in Hongarije plaats zoals in Nederland. De propolis die is gebruikt voor deze druppels is dan ook van zeer hoge kwaliteit. Wij verwerken de propolis verder op precies dezelfde manier als de Nederlandse propolis.


Propolis producten van de BijBaan zijn uniek:

  • Alle producten zijn gemaakt met lokale propolis van eigen imkerij of collega-imkers
  • Onze propolis is puur en onverhit met daardoor een maximale werkzaamheid
  • Wij gebruiken zuiver natuurlijke ingrediënten
  • Onze verpakkingen zijn van hoogwaardig UV-dicht glas

Veel propolis producten die verkrijgbaar zijn, zijn gemaakt met goedkope propolis uit China of Zuid-Amerika. Het nadeel hiervan is dat het onbekend is of er misschien middelen zijn gebruikt die hier niet zijn toegestaan. Bestrijdingsmiddelen of agressieve geneesmiddelen bijvoorbeeld die terecht komen in de propolis producten. Wij gebruiken propolis uit Nederland. We dragen er zorg voor dat alle imkers waar wij propolis van gebruiken, net zoals wijzelf, het welzijn van de bijen voorop stellen.
Daarnaast is het gebruik van producten met lokale propolis het beste omdat het de stoffen (zoals pollen) uit de eigen omgeving bevat. Van de bomen in Nederland (van voornamelijk berken en populieren) komt een zeer goede kwaliteit propolis met een hoog gehalte aan werkzame flavonoïden.

Bij voedsel is te het zo dat, hoe meer een product is bewerkt, hoe meer gezonde stoffen verloren gaan. Groente en fruit is vers altijd het meest voedzaam. Zo denken wij ook over propolis. Met name voor de verzending vanuit verre landen wordt de propolis verhit of zelfs gekookt om het in compacte blokken te gieten. Onze propolis is puur en onverhit om zo de hoogst mogelijke werkzaamheid te kunnen garanderen.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, en wanneer wij het kunnen krijgen van biologische oorsprong. Geen onnodige toevoegingen. Dat is ook helemaal niet nodig.
Al onze producten zijn ongeparfumeerd en ruiken naar een mengsel van berken, populieren, was en honing, dit is de karakteristieke geur van propolis. De meeste mensen vinden het aroma aangenaam. Als u gewend bent aan synthetische middelen met kunstmatige parfums kan het zijn dat u in het begin moet wennen aan de geur van propolis.

Propolis is door zijn conserverende werking zeer lang houdbaar. Het is wel nodig om propolis producten tegen invloeden van het licht te beschermen. Wij zijn de enige die propolis verpakken in speciaal UV bestendig glas, zodat de werkzaamheid niet achteruit gaat.

Extra informatie

Gewicht 0,048 kg
inhoud

10ml (flesje met pipet), 20ml (flesje met pipet), 40ml (20ml met pipet + navulverpakking, 100ml (fles met druppeldop)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Veilig & snel betalen
iDeal logo's
Voordelige briefpost
PostNL We rekenen voor uw bestelling een bedrag van €3,45 voor de verzending. Dit geldt voor de meeste producten, ongeacht de hoeveelheid. Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor het pakketje, deze passen door de brievenbus. Een uitzondering is van toepassing op de glazen potten, 100ml flessen en 50ml crème verpakking, deze zijn niet geschikt voor brievenbuspost hier wordt €6,45 per pakketzending in rekening gebracht. Voor België en Duitsland hanteren wij een vast tarief van €11,50.
  • Veilig en betrouwbaar betalen via IDeal
  • Snel verzonden via PostNL
  • Persoonlijk advies en hulp bij vragen
  • Product reviews